Hvordan rapporterer jeg en kuponkode, der findes på Dubli-webstedet, der ikke fungerede?

De fleste kuponkoder har udløbsdatoer, og nogle er deaktiveret af butikker af forskellige årsager. I de fleste tilfælde vil sælgerne underrette os om en udløbende kuponkode, men i tilfælde af at du finder en ikke-funktionel kuponkode, skal du rapportere det til vores supportteam ved at klikke på "Indsend en billet", så vi kan opdatere eller fjerne det fra siden.