Jeg forsøger at registrere, men har modtaget en fejl, der angiver, at min emailadresse allerede var registreret. Hvad skal jeg gøre?

Du skal blot klikke på linket "Glemt adgangskode" på login-siden, og en email til e-mail til adgangskode sendes til dig. Hvis du mener, at denne meddelelse er opstået som en fejl, bedes du kontakte vores supportteam for at få hjælp ved hjælp af "Create New Ticket" -alternativet nederst på denne side.