Hvordan kan jeg opdatere mine betalingsoplysninger for mit VIP-abonnement?

I sektionen "Profil og indstillinger" på siden kan du finde din nuværende VIP-udløbsdato og næste faktureringsdato i området "Administrer medlemskab". Området Betalings- og fakturering omfatter de understøttede betalingsmetoder, faktureringsadressen samt muligheden for at ændre de betalingsoplysninger, der er knyttet til din konto.