Hvordan sørger jeg for, at jeg tjener penge tilbage, når jeg handler?

"For at sikre, at dine indkøb er korrekt sporet og for at tjene penge tilbage, skal du huske at altid begynde din shopping fra vores hjemmeside. Du skal blot finde din købmand af vores valg på vores websted og klikke igennem til handelsskærmsiden. Der finder du nogen køberspecifikke kuponer, yderligere vilkår og eksklusioner. Når du har klikket på forhandlerwebstedet, skal du afslutte dit køb som normalt. Når butikken betaler os en provision for dit køb, betaler vi dig tilbage.
Vores hjemmeside skal være kilden til dit sidste klik til en butik for at tjene penge tilbage. Hvis du glemmer at besøge os først, eller klikke væk fra forhandlerwebstedet, inden du gennemfører dit køb, kan du muligvis ikke tjene penge tilbage for det pågældende køb. For at sikre, at dit køb er korrekt sporet, skal du huske at afslutte dit køb, før du ser andre websteder. Vær opmærksom på, at køb foretaget fra købmands mobilapps ikke tjener penge tilbage med Dubli.
Du kan ikke kombinere andre Cash Back-websteder med Dubli eller bruge kuponer, der ikke specifikt er angivet på Dubli-webstedet, når du foretager dit køb, da det kan medføre, at din Cash Back-konto ugyldiggøres.