Hvad hvis jeg har glemt mit kodeord?

"Intet problem! Du skal blot klikke på" "Log ind" "knappen øverst på Dubli.com site og vælg" "Forgot Password?" "Option. Du bliver bedt om at indtaste din registrerede email adresse og en nulstillingslink vil blive sendt ud til den indtastede email-adresse. Tillad venligst 5-10 minutter for adgangskoden til nulstilling af adgangskode for at komme frem, og følg instruktionerne i den email.
Hvis du ikke kan finde e-mailen, skal du kontrollere dine mapper "" Spam "" eller "" Kampagner "", da din e-mail måske er blevet sendt dertil af din mailudbyder. "