Jeg bruger en fælles maskine. Hvordan sikrer jeg, at mine indkøb spores til min egen DubLi-konto?

"Venligst" "Log ud" "på din DubLi-konto hver gang du er færdig med at handle. Når du er klar til at handle igen, skal du sørge for at du logger ind" "for hver shopping session.
Vi anbefaler også stærkt, at du sletter din browsers cookies / cache mellem brugere for at sikre, at alle indkøb spores til din egen DubLi.com-konto. "