Hvordan kan jeg tilmelde mig en ny konto?

Dubli tilbyder flere muligheder for registrering! Mens e-mail er den foretrukne registreringsmetode, understøtter vi også Facebook, Twitter og Google+ registreringer.
Du skal blot klikke på "Tilmeld GRATIS" på Dubli.com hjemmeside og indtaste din email adresse, foretrukne adgangskode, land og sprog. Alternativt kan du blot klikke på det tilsvarende sociale medieikon for at registrere dig ved hjælp af en af ​​disse metoder.
Det skal bemærkes, at når standardlandet er indstillet, kan det ikke ændres direkte af brugeren. Hvis landet skal ændres, bedes du kontakte vores supportteam direkte for at få hjælp.